top of page
Търсене
  • Снимка на автораTolga Seçkin

Christmas/Коледно – Новогодишно пазаруване от Турция

Актуализирано: 19.09.2021 г.


Като чуем или прочетем Christmas ние се сещаме за Santa Claus’. И ние сега Ви пишем от неговата родина-Турция… Възползвайки се от привилегиите на ottrza.bg, подбрали сме продуктите, които смятаме, че може да искате да закупите на любимите си хора по време на Коледа и Нова година.Какво ли сме подбрали?


– За приятеля Ви,

– За приятелката Ви,

– За любимите Ви хора,

– За новите майки,

– За младоженци


В този период от годината онлайн платформите като Trendyol, Hepsiburada, N11 и Gittigidiyor са най-интензивните канали за продажби. Можете да получите достъп до продуктите на марки като LCW, Defacto, Koton, Mavi, Mango, Bambi, Beymen, İpekyol, Flo, Paşabahçe и Penti на тези уебсайтове, както и на уебсайтовете на самите марки..

Можете да купите на приятеля си стилен костюм от Beymen или стилно дънково яке от Blue Jean. Trendyol, който е един от най-стилните адреси на вечерни рокли, ежедневно облекло и спортни обувки, предлага възможността да намерите много видове подаръци под един и същи покрив с атрактивни отстъпки, предлагани по време на Коледа. Може да помислите за закупуване на вечерна рокля или някои маратонки за вашата приятелка.


Ottrza.bg ви предлага както най-доброто пазаруване, така и най-добрите цени. Ако планирате да купите подарък за вашите новобрачни приятели, семейни приятели или майки тази Коледа, можете да намерите коледни подаръци от марки като English Home, Madam Coco, Mudo Concept, за да украсите техните стилни домове.

Този Коледа направете пазаруването си от Турция чрез Ottrza.bg Купете по-вече стилни и с крещящи цветове подаръци на по-достъпна цена!

#Турция #Christmas #Коледно #България #пазаруване #настоящето #Коледа


18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page