top of page
Търсене
  • Снимка на автораTolga Seçkin

Готови ли сте за оферти за Черния петък?

Актуализирано: 19.09.2021 г.

Най-очакваното време за пазаруване през годината е Black Friday. Black Friday, който съвпада с петък, 27 ноември тази година, се счита за началото на най-големия сезон за пазаруване и отстъпки за годината.Най-очакван ден за пазаруване през годината


Причината, поради която Black Friday е толкова очакван ден, е, че много марки предлагат много изгодни отстъпки. Всъщност много марки реализират повече продажби през този период, отколкото през други периоди от годината, взети заедно. Black Friday, най-активният период на сектора на дребно, предлага атрактивни възможности с отстъпки до 50%. Онлайн платформи като Trendyol, Hepsiburada, N11 са най-интензивните канали за продажби през периода на Black Friday. Black Friday е най-активният период на онлайн пазаруване всяка година, с отстъпки, предлагани от марки на техните уебсайтове или възможности, предоставяни от гиганти за електронна търговия като Trendyol и Hepsiburada.


В Турция Black Friday се съживява с отстъпки на марки и платформи за онлайн пазаруване като LCW, Defacto, Koton, Mavi, Mango, Bambi, Beymen, İpekyol, Flo, Paşabahçe и Penti, и е известен с реалните си отстъпки. На тази дата на купувачите се предлагат сезонни продукти с много атрактивни отстъпки от 50%.


Trendyol, който е един от най-стилните адреси на вечерни рокли, ежедневно облекло и спортни обувки, е сред най-популярните адреси за този период с атрактивни отстъпки. Известните и незаменимите турски марки за жените Penti и Gratis, очакват се с нетърпение всяка година с кампанията Black Friday. С Tuka Sega можете да използвате най-удобните опции за доставка от кампанията за събиране в Турция на всички тези марки. Можете също така да поръчате повечето колекции от тези марки, които не се предлагат в България на най-достъпни цени благодарение на Tuka Sega. Освен това популярните марки спортни обувки като Adidas, Nike, Guess, Lacoste и Skechers са сред най-популярните марки.Следете кампанията Black Friday…


ОТ ТР ЗА БГ ви предлага както най-доброто пазаруване, така и най-достъпните цени. Дори по време на натоварено пазаруване по време на Black Friday, вашата пратка като пристигне на вашия адрес в Турция, възможно най-скоро ще доставим пратката на вашия адрес в България. Като се абонирате за нашите имейли, можете да бъдете информирани за ранната отстъпка за Black Friday на марките в Турция. Освен това Tuka Sega ви предлага безплатна пробна версия за 1 седмица. По този начин, без да плаща членска такса за 1 седмица, може да използва вашия пощенски адрес в Турция и можете да поръчате вашите продукти с най-подходящите опции за доставка.


#BlackFriday #Следетекампанията #Турция